Page 60 - LaskiBilten_st83_NR
P. 60

KAJ SE KUHA








           V THERMANI?










           Vsak teden veliko slastnega ...



            •  PONUDBA MALIC IN DNEVNIH KOSIL


               Ponedeljek, 19. april
               I. TELEČJI ZREZEK V BRUSNIČNI OMAKI, ZELENJAVNA ZLOŽENKA
               II. DUNAJSKI ZREZEK, POMFRI
               III. POLNJENA PAPRIKA S PROSENO KAŠO IN SIROM, PARADIŽNIKOVA OMAKA, KORENČKOV PIRE
               IV. LOSOS Z OLIVAMI NA ŠPINAČNIH NJOKIH
               V. GOVEJI ZREZEK V OMAKI, KROMPIRJEVI OCVRTKI

               Torek, 20. april
               I. PEČEN MLAD PUJSEK Z JABOLKI, OREHI IN CIMETOM, PRAŽEN KROMPIR S PTUJSKO ČEBULO
               II. PEČENA JAGNJETINA Z ROŽMARINOM, GOMOLJNA ZELENJAVA Z ŽLINKROFI
               III. KOTLET MORSKEGA PSA, KOKOSOVA OMAKA, ŠPINAČNI ŠTRUKLJI
               IV. MLADI SIR IN ZELENJAVA Z ŽARA, BUČKINI ZVITKI
               V. LJUBLJANSKI ZREZEK, CEKINČKI

               Sreda, 21. april
               I. TELEČJA PEČENKA Z NJIVSKO ZELENJAVO, MANDLJEVI HRUSTAVCI
               II. GOVEJI FILE Z GORČIČNO OMAKO, MLINCI, ZELENJAVA
               III. OCVRTI PIŠČANEC, PEČENI KROMPIRJEVI KRHLJI
               IV. RIBJI FILE NA KOROMAČU, RIŽ, BLITVA
               V. MESNO ZELENJAVNA MINEŠTRA, SKUTINE PALAČINKE, KOMPOT

               Četrtek, 22. april
               I. SVINJSKA RIBICA S SUHIM SADJEM, RIŽEVI OCVRTKI
               II. PURANJI MEDALJON Z ANANASOM, SIROVA OMAKA, NARASTEK Z BROKOLIJEM
               III. JETRCA NA ŽARU S ČEBULO, KROMPIR S PETERŠILJEM
               IV. NJOKI S TARTUFI, ZELENJAVA NA ŽARU
               V. PEČEN PIŠČANEC, MLINCI, ZELENJAVA

               Petek, 23. april
               I. SVINJSKI HRBET V OMAKI Z ZELIŠČI, PRETLAČEN KROMPIR S SLANINO
               II. PIŠČANEC NA ŽARU, PEČEN KROMPIR Z BLITVO
               III. PEČENA MORSKA RIBA, OLIVE, ČESEN, ROŽMARIN, BUČKIN NARASTEK S SIROM
               IV. TESTENINE S SUŠENIM PARADIŽNIKOM, MLADI SIR
               V. GOVEJI GOLAŽ, POLENTA

            Cena malice znaša 6€, vključuje tudi dnevno juho in solato, prevzem med 10. in 14. uro

            Tedenski jedilniki so objavljeni na www.thermana.si/kulinarika


            •  PONUDBA PRIPRAVLJENIH JEDI “TO GO”, kot so lignji na

               žaru, dunajski zrezek, solatni krožniki, testenine, rižote ...



            •  TORTE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI, DROBNO PECIVO,

               POTICE, SLAŠČICE


           Dodatne informacije in predhodna naročila: 03/734 5252 ali gostinstvo@thermana.si
   55   56   57   58   59   60