Page 60 - LaskiBilten_st83_NR
P. 60
KAJ SE KUHA
V THERMANI?
Vsak teden veliko slastnega ...
• PONUDBA MALIC IN DNEVNIH KOSIL
Ponedeljek, 19. april
I. TELEČJI ZREZEK V BRUSNIČNI OMAKI, ZELENJAVNA ZLOŽENKA
II. DUNAJSKI ZREZEK, POMFRI
III. POLNJENA PAPRIKA S PROSENO KAŠO IN SIROM, PARADIŽNIKOVA OMAKA, KORENČKOV PIRE
IV. LOSOS Z OLIVAMI NA ŠPINAČNIH NJOKIH
V. GOVEJI ZREZEK V OMAKI, KROMPIRJEVI OCVRTKI
Torek, 20. april
I. PEČEN MLAD PUJSEK Z JABOLKI, OREHI IN CIMETOM, PRAŽEN KROMPIR S PTUJSKO ČEBULO
II. PEČENA JAGNJETINA Z ROŽMARINOM, GOMOLJNA ZELENJAVA Z ŽLINKROFI
III. KOTLET MORSKEGA PSA, KOKOSOVA OMAKA, ŠPINAČNI ŠTRUKLJI
IV. MLADI SIR IN ZELENJAVA Z ŽARA, BUČKINI ZVITKI
V. LJUBLJANSKI ZREZEK, CEKINČKI
Sreda, 21. april
I. TELEČJA PEČENKA Z NJIVSKO ZELENJAVO, MANDLJEVI HRUSTAVCI
II. GOVEJI FILE Z GORČIČNO OMAKO, MLINCI, ZELENJAVA
III. OCVRTI PIŠČANEC, PEČENI KROMPIRJEVI KRHLJI
IV. RIBJI FILE NA KOROMAČU, RIŽ, BLITVA
V. MESNO ZELENJAVNA MINEŠTRA, SKUTINE PALAČINKE, KOMPOT
Četrtek, 22. april
I. SVINJSKA RIBICA S SUHIM SADJEM, RIŽEVI OCVRTKI
II. PURANJI MEDALJON Z ANANASOM, SIROVA OMAKA, NARASTEK Z BROKOLIJEM
III. JETRCA NA ŽARU S ČEBULO, KROMPIR S PETERŠILJEM
IV. NJOKI S TARTUFI, ZELENJAVA NA ŽARU
V. PEČEN PIŠČANEC, MLINCI, ZELENJAVA
Petek, 23. april
I. SVINJSKI HRBET V OMAKI Z ZELIŠČI, PRETLAČEN KROMPIR S SLANINO
II. PIŠČANEC NA ŽARU, PEČEN KROMPIR Z BLITVO
III. PEČENA MORSKA RIBA, OLIVE, ČESEN, ROŽMARIN, BUČKIN NARASTEK S SIROM
IV. TESTENINE S SUŠENIM PARADIŽNIKOM, MLADI SIR
V. GOVEJI GOLAŽ, POLENTA
Cena malice znaša 6€, vključuje tudi dnevno juho in solato, prevzem med 10. in 14. uro
Tedenski jedilniki so objavljeni na www.thermana.si/kulinarika
• PONUDBA PRIPRAVLJENIH JEDI “TO GO”, kot so lignji na
žaru, dunajski zrezek, solatni krožniki, testenine, rižote ...
• TORTE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI, DROBNO PECIVO,
POTICE, SLAŠČICE
Dodatne informacije in predhodna naročila: 03/734 5252 ali gostinstvo@thermana.si